mobile-menu facebook twitter youtube

Beheer van flexibel personeel

Eenvoudig en gemakkelijk

Hoe wij jou kunnen helpen

Wil je flexibel personeel kunnen inschakelen op een eenvoudige en snelle manier? Ken je wel iemand die voor jou kan werken, maar heb je geen zin in al het papierwerk? Relax, Tentoo doet dit allemaal voor jou. Wij nemen jouw medewerker in dienst en zorgen voor de administratie.

Diensten

Starten met payrolling

Een vlotte personeelsadministratie? Payrolling is de oplossing voor alle korte of tijdelijke samenwerkingsverbanden. Tentoo zorgt voor de verloning en neemt de risico’s en verplichtingen van jou als opdrachtgever helemaal over! Je kan je pool van werknemers op deze manier uitbreiden, zodat je een mix krijgt tussen vaste werknemers en losse freelancers of zelfstandigen. Payrolling verloopt bij Tentoo volledig gedigitaliseerd op jouw maat. Bovendien is het perfect mogelijk om jouw platform met het onze te verbinden via een API. We streven naar maximale efficiëntie!

Sociaal bureau voor kunstenaars – Tentoo Art

Werk je binnen je onderneming vaak met artiesten of technische medewerkers uit de creatieve sectoren? Dan kan je vertrouwen op de expertise van Tentoo Art, ons sociaal bureau voor kunstenaars (SBK). Al onze medewerkers zijn specialisten in de HR-wetgeving voor ondernemingen binnen paritaire comités 304 (podiumkunst en muziek), 227 voor de audiovisuele sector, 301.01 (langspeelfilm), 329 Socio-culturele sector, enzovoorts. En dankzij onze juridische partners beschikken we over de toestemming van de overheid om als SBK advies te verstrekken in verband met auteursrechten. Zo kunnen we projecten via Tax Shelter, Screen Flanders, Screen Brussels en projecten in het buitenland correct ondersteunen. Kortom: als juridische werkgever is Tentoo je solide partner voor een zorgeloze loonadministratie & facturatie.

Voor wie?

Wij zijn er voor iedereen

Waarom kiezen voor TENTOO

Focus op je werk, niet op je administratie

Payrolling is onze core business. Bij Tentoo heb je één contactpersoon die nagaat wat voor jou de meest efficiënte manier is om te freelancen. Jij ontvangt enkel de factuur.

Tentoo op jouw tempo(o)

Ons online platform is op elk moment beschikbaar. Je kan ons dus inschakelen waar en wanneer het je past: thuis, op het werk of onderweg, op je laptop, tablet of smartphone.

Tevreden werknemers presteren beter!

Wij zorgen dat alle administratie voor je medewerkers helemaal in orde is, van een loonbrief tot arbeidsongevallenverzekering, volledige sociale bescherming etc.

Steeds alles wettelijk in orde

Bij Tentoo kan je op beide oren slapen. We volgen de wettelijke wijzigingen op de voet!

Op zoek naar een oplossing voor vast personeel?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Vraag gratis een offerte aan

Klinkt Tentoo interessant?  Ben je geïnteresseerd in een offerte?
Vul zoveel mogelijk gegevens in en we mailen je snel een simulatie door. Wat je niet weet, mag je leeg laten.

Bericht via de website - Aanvraag offerte