mobile-menu facebook twitter youtube

De maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 treffen de hele bevolking. Ook wij van Tentoo nemen hieromtrent de nodige voorzorgen. Onze teams zullen fysiek niet aanwezig zijn op kantoor. Hierdoor zijn wij telefonisch niet bereikbaar maar je kan ons wel contacteren via mail en chat op onze website voor alle dagelijkse taken en vragen omtrent tijdelijke werkloosheid omwille van overmacht of economische redenen. Via beide kanelen zijn we ‘all hands on deck’ om al jullie vragen te beantwoorden. Dit van maandag t.e.m. vrijdag tussen 9.OO en 17.00 uur.

Tijdelijke werkloosheid voor werknemers

Veel mensen zien hun job of event geannuleerd door de coronamaatregelen en vallen daardoor zonder inkomen. Ben je werknemer bij Tentoo? Dan heb je misschien wel recht op een tijdelijke werkloosheidsuitkering.

Ook de cultuur sector krijgt het hard te verduren tijdens deze periode. Lees hier alle over de gevolgen van corona op de cultuursector opgesteld door het cultuurloket

Steunmaatregelingen voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers of ondernemingen die hinder ondervinden door de verspreiding van het coronavirus, kunnen tot 30 juni 2020 bij de FOD financiën een aanvraag indienen voor steunmaatregelingen.  Daarnaast werd er ook een hinderpremie uitgewerkt voor ondernemers die getroffen zijn door een volledige opgelegde sluiting.

Meer info vind je hier & hier.

Contacteer ons gerust via mail voor hulp en bijkomende uitleg.