mobile-menu facebook twitter youtube

Grafisch vormgever is hij altijd geweest. Freelancer niet. Geert Verbist (38) zocht zijn weg naar een professioneel leven met meer vrijheid. En die weg bracht hem bij Tentoo voor Zelfstandigen.

Vraag:

Hoe is het voor jou allemaal begonnen?

Geert:

Na mijn studies ben ik meteen in dienstverband aan de slag gegaan als grafisch vormgever. Op een bepaald moment had ik niet langer het gevoel dat ik het beste van mezelf kon geven binnen een strakke 9-to-5 context. Het was tijd voor verandering.

Vraag:

Ben je meteen naar Tentoo getrokken?

Geert:

Ik begon opdrachtjes te krijgen voor illustraties, logo’s en dergelijke meer. Zo ben ik vrij snel terecht gekomen bij Tentoo. We voelden samen aan dat het mogelijk was om hiervan effectief een bijberoep te maken.

Vraag:

Op welke manier heeft Tentoo je geholpen?

Geert:

Bij Tentoo worden al mijn opdrachten snel en correct uitbetaald. Ik hoef me niet bezig te houden met een boekhouder, sociaal secretariaat of belastingen. Onlangs hebben we trouwens opnieuw samengezeten om te bekijken of ik niet beter zelfstandige in hoofdberoep kan worden. Dat is precies de reden waarom ik kies voor Tentoo: ze denken mee over mijn toekomst!