mobile-menu facebook twitter youtube

Als muzikant tovert Steven Delaere de mooiste melodieën uit zijn piano. Als goochelaar tovert hij allerlei illusies tevoorschijn. Als tv-maker tovert hij een glimlach op het gezicht van elke Ketnet-kijker. En als freelancer laat hij zijn administratieve rompslomp verdwijnen naar Tentoo.

Vraag: Waar heb je Tentoo leren kennen?

Steven:

Tijdens mijn studies aan het conservatorium in Gent was er eens een uiteenzetting over de mogelijkheden om als artiest betaalde opdrachten uit te voeren op zelfstandige basis. Toen ik jaren later begon op te treden, herinnerde ik me dat die uiteenzetting van Tentoo was.

Vraag: Wat heeft je over de streep getrokken om met Tentoo in zee te gaan?

Steven:

Wel, het is in de eerste plaats een online platform, wat handig is als je een drukke agenda hebt. Ik kan al mijn zaken regelen waar en wanneer het mij het beste uitkomt. Ze hebben uiteraard ook kantoren, maar daar hoef je in principe niet te zijn.

Vraag: Hoe verloopt de samenwerking nu?

Steven:

Tegenwoordig ben ik fulltime bezig met verschillende soorten shows en presentatiewerk, zodat ze me hebben geholpen een zelfstandig statuut aan te nemen. Dankzij Tentoo kan ik al mijn energie steken in mijn acts en opdrachten.