mobile-menu facebook twitter youtube

Over Tentoo

Ontdek waar we met TENTOO voor staan en kom wat meer over ons te weten

WAT IS TENTOO?

Tentoo bestaat al meer dan 20 jaar en is actief in vrijwel alle sectoren. We bieden HR totaal oplossingen en willen freelancen eenvoudig maken.

We hebben twee kantoren in Zaventem en een open kantoor in Antwerpen.

Waarom Tentoo?

Tentoo staat voor doorgedreven kwaliteit uitgevoerd door gemotiveerde en integere medewerkers. Een uitgedragen open cultuur die mensen laat samenwerken om zowel zichzelf als de andere beter te begrijpen. Het is onze overtuiging dat vanuit het welzijn van de medewerkers, we onze klanten en stakeholders het beste bedienen.

Onze Missie

Het is onze missie om in de huidige arbeidsmarkt drempels tot flexibele tewerkstelling te verlagen. Dit doen we door zowel bedienden als zelfstandigen binnen een zelfde verloningsconcept te werk te stellen. Tentoo staat naar klanten voor een duurzame samenwerking. Een zeer gepersonaliseerde, proactieve interactie waar luisteren en begrijpen als kernwaarden worden vooropgesteld Tentoo staat voor permanente technologische en organisatorische innovatie om zo altijd een leidende marktspeler binnen de freelance markt te blijven. Sterke morele en maatschappelijke waarden ondersteunen alle voorgaande doelstellingen.  

Onze app is vanaf nu beschikbaar!

Al je informatie, altijd beschikbaar!  Zelfs onderweg!

Werk gratis in...

Wij verwelkomen jou graag in Antwerpen en Genk.

Antwerpen

House of Ape
Grotehondstraat 44
2018 Antwerpen

Genk


C-Mine
C-Mine
3600 Genk

Tentoo maakt onderdeel uit van de Brisker Group. Dit is een full service dienstverlener. Brisker is de overkoepelende naam voor de verschillende merken: Pay for People, Holland Payroll, Smart Services, Tentoo en Nextpayroll.

Meer info vind je op  www.briskergroup.nl